Απολογούνται οι ληστές του 1.000.000 ευρώ - Αναζητούνται ενός ακόμη υπόπτος και τα λεφτά

Δημοσίευση: 15/10/2012 03:10
Συντάκτης: archived
187 προβολές

Νέο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση της ληστείας της χρηματαποστολής, με την απολογία οχτώ εκ των συλληφθέντων δώδεκα συλληφθέντων, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός ακόμη υπόπτου, αλλά και του τεράστιου χρηματικού ποσού.

Μετά την επιτυχημένη επιχείρηση που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη των δραστών της ληστείας, ήρθαν οι απολογίες. Σήμερα μεταβαίνουν από το πρωί για απολογία οι 8 συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί ναρκωτικών, όπλων, διακίνησης λαθρομεταναστών, αρχαιοκαπηλία κι εμπορία αφορολόγητων τσιγάρων.

Από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε, λόγω του πλημμεληματικού χαρακτήρα των κατηγοριών. Την ίδια στιγμή οι Αστυνομικές Αρχές, θέλοντας να φτάσουν την υπόθεση στην πλήρη διελεύκανση της αναζητούν και τα χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι άφαντο.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν και οι άλλοι τρεις δράστες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Αύριο οι απολογίες

Οι τέσσερις ληστές, ο σουβλατζής, ο ταξιτζής, ο κτηνοτρόφος και ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, που οδηγήθηκαν το περασμένο Σάββατο λίγο μετά τις 9.30 μμ. στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, απολογούνται αύριο.

Οι τέσσερις άνδρες ηλικίας 34, 30 33 και 31 ετών που συνελήφθησαν αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, αφού σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.