ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο

20/12/2011 256 digitalcrete.gr
Αιφνιδιάστηκε και φυσικά τρομοκρατήθηκε ο 38χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο κέντρο του Ρεθύμνου, όταν προχθές το βράδυ, λίγο μετά τις 10, ενώ ετοιμαζόταν να κλείσει, είδε δύο άντρες, με καλυμμένα τα πρόσωπα και κρατώντας όπλα στα χέρια, να μπαίνουν μέσα στο κατάστημά του και να τον απειλούν.

Ολα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο 38χρονος άντρας είχε μόλις κλείσει το ταμείο του και ετοιμαζόταν να πάει στο σπίτι του, όταν οι δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον απείλησαν.

Ο ένας από αυτούς τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπάει, ενώ παράλληλα τον απειλούσε με το όπλο, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να του αποσπάσει ένα τσαντάκι ώμου στο οποίο ο 38χρονος είχε την είσπραξη του Σαββατοκύριακου, περίπου τέσσερις χιλιάδες ευρώ καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Αμέσως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να εξαφανιστούν.

Ο 38χρονος, αν και σοκαρισμένος, ειδοποίησε αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές, ωστόσο, παρά τις έρευνες οι δύο αδίστακτοι ληστές δεν εντοπίστηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.