ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Η Περιφέρεια Κρήτης θα έδινε 460.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα εν μέσω κρίσης!

06/06/2012 182 archived

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, η Περιφέρεια Κρήτης ήταν έτοιμη να δώσει ελαφρά τη καρδία ποσό ύψους 460.000 ευρώ για την δημιουργία μιας και μόνο ιστοσελίδας, για την προώθηση του καλαθιού των αγροτικών προϊόντων, σε δύο γλώσσες.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Κρήτης ετοιμαζόταν να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος, μετά και από την έγκριση που είχε πάρει από τον γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Αντώνη Μαρκόπουλου.

Η ιστοσελίδα θα διασυνδεόταν μεταξύ άλλων με το επιχειρησιακό σχέδιο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων», του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έχει ως στόχο την προώθηση των τοπικών και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων που αναδεικνύουν τη γαστρονομική φυσιογνωμία της κάθε Περιφέρειας.

Βέβαια μετά την κοινωνική κατακραυγή, η Περιφέρεια σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια, λέγοντας ότι ένα τέτοιο ποσό σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να δοθεί.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.