Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκαν, μετά και από τη σύλληψή τους, τρεις Ελληνες, ηλικίας 31, 32 και 41 ετών, για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά και όπλα. Χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, από μεικτό κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίου, την οποία κατείχαν από κοινού οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.
Ακολούθησε έλεγχος στις κατοικίες των συλληφθέντων, όπου στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας Glock, διαμετρήματος 9 m.m., εννιακόσια πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια διαμετρήματος 9 m.m., δύο γεμιστήρες χωρητικότητας δεκαέξι και τριάντα δύο φυσιγγίων´.