Προφυλακίσθηκαν οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 97χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, Γιώργου Θεοδωρουλάκη, στο Βενεράτο, που έγινε πριν από δύο εβδομάδες.
Οι τρεις νεαροί Σύροι που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και ληστεία από κοινού. Οι δύο Ελληνες, για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις, ενώ μαζί με τον μεγαλύτερο σε ηλικία Σύρο κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στη ληστεία και για παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται ο νεαρός Αλβανός.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ένας εκ των Σύρων, μια γυναίκα φέρεται να είχε στενή σχέση με τον σχεδιασμό της ληστείας και είναι φίλη του ενός εκ των δύο Ελλήνων κατηγορουμένων για ηθική αυτουργία.