"Φωτιά" έχει πάρει η βενζίνη, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να μετακινούνται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από τα αυτοκίνητά τους! Πάνω από 2 ευρώ το λίτρο έφτασε το "μαύρο" χρυσάφι!
"Έλεος" φωνάζουν οι οδηγοί και στους τέσσερις νομούς του νησιού, με το Ηράκλειο να έχει πανελλαδική πρωτιά!
Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρούνται στην αγορά καυσίμων και εκτινάσσουν την ήδη αυξημένη τιμή της βενζίνης στα ύψη, με αποτέλεσμα, οι οδηγοί να μην μπορούν να βάλουν βενζίνη ούτε με το... σταγονόμετρο στα αυτοκίνητά τους!
Οι Σύλλογοι Βενζινοπωλών ζητούν τη μείωση των υψηλών τιμών των καυσίμων, ενώ ο Σύλλογος Βενζινοπωλών Χανίων ζητά με ψήφισμα του με το Επιμελητήριο της πόλης!
Μάλιστα σε συνεργασία με τα άλλα τρία Επιμελητήρια της Κρήτης και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση όλης της κοινωνίας με στόχο τη μείωση της βενζίνης!
Μέχρι να γίνει αυτό η βενζίνη στην Κρήτη θα είναι στα 2 ευρώ και πάνω! Στο Ηράκλειο έφτασε στα 2,005 ευρώ το λίτρο, στο Ρέθυμνο έφτασε στα 2,059 ευρώ το λίτρο, στο Λασίθι στα 1,999 ευρώ ανά λίτρο και στα Χανιά τα 1,985 ευρώ το λίτρο!