Σε δίκη 33χρονος για κακοποίηση του γιου του

Δημοσίευση: 17/06/2011 01:06
Συντάκτης: digitalcrete.gr
160 προβολές

Σήμερα το μεσημέρι θα δικαστεί ο 33χρονος Ινδός, ο οποίος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος του τετράχρονου γιου του και συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ο 33χρονος χθες οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να δικαστεί, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος καθώς χρειάζεται να συνταχθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που είναι απαραίτητη για να αποφασιστεί η επιμέλεια του παιδιού.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ ο τετράχρονος θα επιστρέψει στο σπίτι του, μαζί με τη μητέρα του και προφανώς και τον πατέρα του, τώρα που ο τελευταίος είναι ελεύθερος. Ο 33χρονος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, ωστόσο, το ίδιο το παιδί, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς είχε αναφέρει ότι ο πατέρας του το έδερνε, αλλά και ότι το έκαψε με ζεστό κουτάλι.