Στην Περιφέρεια θα διαμαρτυρηθούν οι απεργοί καθηγητές

Δημοσίευση: 10/09/2012 08:09
Συντάκτης: archived
198 προβολές

Σε ανακοίνωση σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας της στα γραφεία της Περιφέρεια Κρήτης, προέβη η ΠΟΣΔΕΠ με θέμα τις περικοπές των μισθών στους Πανεπιστημιακούς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την απόφαση της 11ης Ε.Γ. της ΠΟΣΔΕΠ για κινητοποιήσεις σχετικά με τις εξαγγελθείσες περικοπές στους μισθούς των πανεπιστημιακών, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα, με τη συμμετοχή συλλόγων του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου Κρήτης, του ΤΕΙ Κρήτης , των Ερευνητικών Ινστιτούτων και του ΕΕΔΙΠ.

Ο κ. Περιφερειάρχης Κρήτης έχει ενημερωθεί και θα δεχθεί την αντιπροσωπεία των Συλλόγων. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.»