Συλλήψη και στο προσκήνιο ρατσιστικές επιθέσεις

Δημοσίευση: 31/08/2012 06:08
Συντάκτης: archived
237 προβολές

Είκοσι μέρες μετά από μια άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στο Σφακάκι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 17χρονο Ινδό, ο οποίος οδηγεί το κουβάρι σε έναν ιδιότυπο κυνήγι αλλοδαπών με το υπόβαθρο να φαίνεται πως είναι ρατσιστικό.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος πέντε Ινδών, τελέστηκε από πέντε νεαρά άτομα, ηλικίας 15, 17, 18, 18 και 19 ετών.

Από τον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Επιπλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων δραστών (15χρονου και 17χρονου), για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.