ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών

08/07/2011 201 digitalcrete.gr

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έχουν γίνει πολλές προσαγωγές υπόπτων, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να έχει μετατραπεί σε σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να φτάσουν κοντά στην ταυτότητα των δραστών.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης, όταν ο 60χρονος ταχυδρομικός πράκτορας κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς τον Φουρφουρά. Μαζί του είχε έναν σάκο, που περιείχε περίπου 20 χιλιάδες ευρώ για διάφορες πληρωμές που είχε να κάνει στην περιοχή του Αμαρίου και αυτά είχαν βάλει ως στόχο οι δράστες, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν ότι ο 60χρονος είχε μαζί του το μεγάλο αυτό ποσό. Μάλιστα, φρόντισαν να στήσουν την ενέδρα τους λίγα μόλις μέτρα από τη διασταύρωση προς τα Πλατάνια, μέσω της οποίας οδηγήθηκαν προς τα ορεινά όπου μετά τη ληστεία εγκατέλειψαν και έκαψαν το Ι.Χ.Φ. που χρησιμοποίησαν, το οποίο είχαν κλέψει λίγες νύχτες νωρίτερα από χωριό του Ηρακλείου.

Οι δύο δράστες, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν όπλα, αιφνιδίασαν τον πράκτορα κλείνοντας του τον δρόμο και πετώντας του μία πέτρα στο τζάμι του οχήματος για να τον ακινητοποιήσουν.

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά και στη συνέχεια του άρπαξαν το σάκο με τα χρήματα, το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έγιναν καπνός.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.