Παράταση προθεσμίας για τακτοποίηση αυθαιρέτων για 6 μήνες.
Όπως αναφέρει στην ερώτησή του, πολλοί συμπολίτες μας, παρά την πρόθεση τους να τακτοποιήσουν τα αυθαίρετα κτίσματα που κατέχουν, αδυνατούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη περίοδο αυτή τη δαπάνη.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν θεσπιστεί το τελευταίο διάστημα, είναι δύσκολο να καλυφθούν από τα αναμενόμενα εισοδήματα πολλών πολιτών αυτή την περίοδο.
Μάλιστα, επειδή η πρόθεση για τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων πολλών ενδιαφερομένων είναι ειλικρινής, αλλά δεν μπορεί να εκδηλωθεί αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι αναγκαίο να δοθεί παράταση του χρόνου τακτοποίησης.
Έτσι, ο κ.Στρατάκης καταλήγει ερωτώντας τους αρμόδιους Υπουργούς αν προτίθενται να δώσουν τουλάχιστον 6 μήνες παράταση στο χρόνο τακτοποίησης των αυθαιρέτων ώστε να μπορέσουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες να καλύψουν αυτή τους την υποχρέωση.