ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τι αναφέρει η Χρυσή Αυγή Κρήτης για το δολοφόνο της Πάρου

20/08/2012 242 archived

"Να ποιοι είναι οι φονιάδες! Απαιτούμε από τις αρχές να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ όλες οι παράνομες καταλήψεις των αναρχικών οι οποίες είναι ορμητήρια εγκληματιών και κατηχητικά ανθελληνικών θεωριών και δράσεων.

Να κλείσει άμεσα η κατάληψη Ρόζα Νέρα στα Χανιά και η κατάληψη του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο.

Πιάστηκε, τελικώς, από την αστυνομία ο δολοφόνος - ληστής της Πάρου. Ο άνθρωπος που εξερχόμενος από ληστεία τραπέζης πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο, Πέτρο Μίχα, είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας. Τελικώς δεν είναι αλλοδαπός εγκληματίας, αλλά ακροαριστερός σεσημασμένος, κινούμενος στον ευρύτερο αναρχικό χώρο και ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Οι συνεργοί του αναζητούνται ακόμα.

Το απόστημα της κόκκινης τρομοκρατίας, παρά την προστασία που απολαμβάνει από το καθεστώς πρέπει επιτέλους να σπάσει, για να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να ζήσουν με ασφάλεια. Όμως από ότι φαίνεται το υπουργείο δημοσίας τάξεως και γενικότερα το καθεστώς ενδιαφέρεται περισσότερο για την κατασκευή κλίματος περί "ρατσιστικής βίας" παρά για οτιδήποτε άλλο.

Περισσότερα από 600 τα δολοφονημένα θύματα από τους αναρχοαριστερούς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και έχουν το θράσος να μιλάνε για δολοφόνους (χωρίς θύματα όμως) χρυσαυγίτες...", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Χ.Α. Κρήτης στο επίσημο site της στην Κρήτη!

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.