ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τρεις ξένοι υπήκοοι νεκροί στο λιμάνι της Κρήτης

06/03/2011 332 digitalcrete.gr

Το τραγικό περιστατικό όταν το πλοίο Ionian King, με σημαία Κύπρου που μεταφέρει κόσμο από τη Λιβύη, πλησίαζε τα ξημερώματα το λιμάνι της Σούδας.

Συνολικά 46 άτομα πήδηξαν στη θάλασσα για να μην απελαθούν.

Δύο από αυτούς πνίγηκαν αμέσωςμ ενώ ένας ακόμη άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, από κρυοπληξία.

Ακόμη δεκαπέντε από αυτούς νοσηλεύονται ήδη στο Νοσοκομείο, ορισμένοι μεταφέρθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Σούδας, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν ταλαιπωρημένοι στο πλοίο, όπου παραμένουν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σκάφη του Λιμενικού περιπολούν διαρκώς στο Λιμάνι για την περισυλλογή επιζώντων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 10 άτομα αγνοούνται.

Εκτεταμένες έρευνες γίνονται και στην περιοχή του Βλητέ για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.