Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Σούδας. Νεκρός είναι ο Νικόλαος Τσιμπινός. Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε ένα 24ωρο, μετά τον 21χρονο Πακιστανό μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του προχθές σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης.
Τον προβληματισμό του για τα αυξημένα τροχαία δυστυχήματα στα Χανιά εξέφρασε ο Διοικητής της Τροχαίας Χανίων Αντώνης Κουβαράκης, ο οποίος τόνισε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι περιπολίες της Τροχαίας, σε καθημερινή βάση, εντός και εκτός της πόλης των Χανίων ενώ θα πυκνώσουν και τα αλκοτέστ.
ΟΚΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Εν τω μεταξύ, έντονη ανησυχία δημιουργούν στις Αρχές των Χανίων τα αυξημένα τροχαία δυστυχήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή του χρόνου οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ μόνο τον Ιούνιο αναφέρθηκαν 2 θάνατοι από τροχαία, 4 σοβαροί τραυματισμοί και 6 ελαφρότεροι.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων Παντελή Μουρτζανό, "οι αρμόδιες υπηρεσίες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μειωθούν τα ατυχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν περιοριστεί».