Ο Ιούνιος ξεκινά και για το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων τού Πολιτιστικού συλλόγου Τυλίσσου αυτό σημαίνει έναν ακόμη δημιουργικό μήνα όσον αφορά στα θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος.
'ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΝ'
Μπορεί η Κρήτη να παράξει ποιοτικά κρασιά; Πώς ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των Κρητικών οινοπαραγωγών οι καταναλωτές; Χωρική οινοποίηση, μύθοι και αλήθειες. Σε όλα αυτά τα καυτά ερωτήματα και ανησυχίες θα δώσει απάντηση μέσα από την ομιλία της, με τον παραπάνω τίτλο η Εμμανουέλα Πατεριανάκη Οινολόγος - Ειδικός Γευσιγνωσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Τυλίσσου.
Θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή από τα βιολογικά κρασιά παραγωγής του κτήματος Πατεριανάκη, Μελισσινός & Μελισσόκηπος με τη συνοδεία παραδοσιακών εδεσμάτων του χωριού.
Πολιτιστικός σύλλογος Τυλίσσου