Ενα φιλόξενο σπίτι και πολλές παιδικές -και όχι μόνο- αγκαλιές βρήκε στη Γερμανία ένα αδέσποτο σκυλί από τα Χανιά, το οποίο εστάλη εκεί για ´υιοθεσία´ από τον Φιλοζωικό Σύλλογο ´Η Μικρή Κιβωτός του Νώε´ με την οικονομική συνδρομή της κυρίας Άννας Παταργιά, η οποία διαμένει προσωρινά στην πόλη μας καθώς εργάζεται ως αναπληρώτρια καθηγήτρια σε Λύκειο.
Δύο ημέρες αργότερα, στις 22 Μαΐου, βρέθηκε ανάδοχη οικογένεια, η οποία και τελικά υιοθέτησε τον σκύλο.
Η κα Βρόμπελ ευχαρίστησε θερμά την κα Παταργιά, η οποία, ως φιλόζωος, προσφέρθηκε να πληρώσει το αρκετά δαπανηρό κόστος μεταφοράς του σκύλου στη Γερμανία.
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά και την ανάδοχη οικογένεια εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη θετική κατάληξη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια των Γερμανών είχε αποκτήσει πριν από 13 χρόνια, με την ίδια διαδικασία, έναν άλλο αδέσποτο σκύλο από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Κέρκυρα. Ο σκύλος αυτός πέθανε την ημέρα που η κα Βρόμπελ έφτανε στη Γερμανία μεταφέροντας το αδέσποτο σκυλί από τα Χανιά.
Καταλήγοντας, η κα Βρόμπελ γνωστοποίησε ότι ο Σύλλογος έχει περισυλλέξει δύο ακόμη αδέσποτα σκυλιά, που έχουν στειρωθεί και για τα οποία αναζητούνται ανάδοχες οικογένειες. Πρόκειται για ένα λυκόσκυλο και ένα σκυλί συνδυασμός μπόξερ και πιτ μπουλ.