ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Δαίμονες: Το φιλί του Καρβέλα στην Βίσση στο τέλος της πρεμιέρας

25/03/2013 174 archived
Μετά το τέλος της πρεμιέρας της ροκ όπερας "Δαίμονες" τον πρώην ζευγάρι, αλλά πάντα καλοί φίλοι συγχάρηκαν ο ένας τον άλλον με ένα φιλί. Τα λόγια είναι περιττά μερικές φορές.

H πρεμιέρα που όλοι οι φανατικοί και μη αννοβισσικοί έγινε. Οι "Δαίμονες" μετά από 22 χρόνια ξεκίνησαν να παίζονται και πάλι και τα πρώτα σχόλια είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι η κριτική για τους "Δαίμονες", αλλό ο τρόπος που ο μουσικοσυνθέτης και ο ένας εκ των δημιουργών αυτής της ροκ όπερας, Νίκος Καρβέλας συγχάρηκε την πρωταγωνίστρια του, που δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση.

Ότι είχε να πει το είπε με ένα φιλί. Τι καλύτερο από αυτό;

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.