Οι δηλώσεις Γαστεράτου μετά το ατύχημα
Μπορεί η πάλαι ποτέ Αμαζόνα της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης -και Μις Ελλάς 2010- να μοιάζει μπροστά στην κάμερα άκρως θηλυκή και εντυπωσιακή, αλλά όσοι την γνωρίζουν ξέρουν για το πάθος της για τις μηχανές, τις οποίες οδηγεί από πολύ μικρή. Και μάλιστα χωρίς ποτέ πριν να μπλεχτεί σε ατύχημα.
Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες, όταν έπεσε πάνω της αυτοκίνητο ενώ εκείνη οδηγούσε την μηχανή της. Και μάλιστα μόλις λίγα μέτρα μετά το σπίτι της.
Το αποτέλεσμα ήταν, όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «Έπεσα με το θώρακα και έβαλα το χέρι μου για να προστατευτώ και έσπασα τον αντίχειρα. Μάλιστα λιποθύμησα δυο φορές, μια από το σοκ και μια από τον πόνο».
Τέλος, η Μαντώ, ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, έδωσε και μια συμβουλή «Να φοράτε πάντα κράνος, γιατί αν εγώ είχα πέσει με το κεφάλι ενδεχομένως να μην μιλούσαμε τώρα».
Δείτε εδώ το video.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
