ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Όλα καλά με τον Σάκη Ρουβά - Δεν μπήκε τελικά στο νοσοκομείο

31/01/2012 84 digitalcrete.gr
Τελικά ο Σάκης μπήκε στο νοσοκομείο; Το Cosmo.gr έψαξε, επικοινώνησε και έμαθε τι ακριβώς συμβαίνει με τον τραγουδιστή.

Από το μεσημέρι έχει βγει η είδηση πως ο Σάκης Ρουβάς μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στη μέση στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τον τραγουδιστή να νοσηλεύεται την Τρίτη (31/1) σε γνωστή κλινική με πρόβλημα στη μέση του.

Μάλιστα, θα υποβαλλόταν σε εξετάσεις ώστε να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει ενώ φέρεται να του έκαναν ένεση στη μέση.

Ωστόσο, η είδηση δεν ισχύει καθώς άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας το διέψευσαν.

"Κάτι τέτοιο δεν ισχύει", ξεκαθάρισαν προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής πήγε απλά για να επισκεφτεί το γιατρό του.

Οπότε όλα καλά για τον Σάκη ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του στο Αθηνών Αρένα με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.