ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Στο νοσοκομείο και ο Παύλος Χαϊκάλης

07/04/2011 189 digitalcrete.gr
Κάποιος έχει ματιάσει τους συντελεστές της σειράς "50-50", αφού μετά τα προβλήματα υγείας που είχαν ο Σάκης Μπουλάς και η Άβα Γαλανοπούλου, τώρα ο Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής του που βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με συμπτώματα όπως βήχας, βαρυστομαχιά και έντονες καούρες. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, όμως, αρχικά δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso", όταν τα συμπτώματα έγιναν πολύ έντονα επισκέφθηκε τους γιατρούς του, που του συνέστησαν να μπει στο χειρουργείο.

Ο ίδιος επέλεξε μάλιστα να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μια μέρα που δεν θα έχει γυρίσματα για τη σειρά, αλλά και παράσταση στο θέατρο Γκλόρια, όπου εμφανίζεται. Έτσι κι έγινε, ο τηλεοπτικός "Μίμης" εισήχθη το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Κλινική Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον δήλωσαν πως ο δημοφιλής ηθοποιός είναι καλά και η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. "Όλα πήγαν καλά με την βοήθεια των θεράποντων ιατρών του ξεπεράστηκε η περιπέτεια της υγείας του", ανέφερε κοντινό του πρόσωπο.

Την Τετάρτη(6/4) ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και γι' αυτό δεν βρέθηκε στο θέατρο. Αν όλα πάνε καλά, την Πέμπτη (7/4)πάντως αναμένεται να γίνει κανονικά η παράσταση.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.