Ένας 52χρονος ημεδαπός, διώκεται με την κατηγορία της σεξουλικής παρενόχλησης ανήλικης, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Α.Α./Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ερεύνησαν την οικία του 52χρονου, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι, ένα ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο για συσκευή κινητού τηλεφώνου και μια συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Ο δράστης είχε και στο παρελθόν καταδικασθεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.