ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

6 μήνες φυλακή στους βενζινοπώλες για πειραγμένες αντλίες

11/12/2012 177 archived
Τέλος στη δράση των κερδοσκόπων θέλει να βάλει το νομοσχέδιο του αγορανομικού κώδικα και προβλέπει φυλάκιση και βαριά πρόστιμα για τους βενζινοπώλες που θα εντοπίζονται να έχουν πειράξει τις αντλίες καυσίμων.

Συγκεκριμένα αν εντοπιστεί πρατηριούχος με πειραγμένες αντλίες, τότε θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ θα θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 30.000 ευρώ για κάθε αντλία που λειτουργεί με παράνομο λογισμικό. Μάλιστα οι ποινές δεν σταματούν εκεί, αφού θα του αφαιρείται οριστικά και η άδεια λειτουργίας του βενζινάδικου, ενώ δεν θα επιτρέπεται η χορήγηση νέας, καθώς ούτε και σε συγγενείς του μέχρι δευτέρου βαθμού.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.