ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

9 επενδυτές κατέθεσαν προσφορές για το Ελληνικό

18/04/2012 113 archived
Ασιατικοί, ευρωπαϊκοί αλλά και αμερικανικοί όμιλοι κατέθεσαν προσφορές για την διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ελληνικού, συμπεριλαμβανόμενης της παραλιακής ζώνης του Αγίου Κοσμά.

Τουλάχιστον εννέα είναι οι υποψήφιοι επενδυτές από ΗΠΑ, Αγγλία, Κατάρ, Ισραήλ, Ισπανία, Κύπρο και Ελλάδα ενώ εκτιμάται ότι τη σχετική προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό για το «Ελληνικό ΑΕ» που λήγει σήμερα θα προλάβουν επενδυτές από Κορέα και Λίβανο.

Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνικό ΑΕ έχουν επίσης η διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των ακινήτων και των κτιρίων και εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά Αττικής, εμβαδού 426.011,22 τ.μ., καθώς και του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) εμβαδού 529.792,60 τ.μ. ενώ η συνολική έκταση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού φτάνει τα 5.249.873,49 τετραγωνικά μέτρα.

Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν και θα ανακοινωθούν το πρωί της Τετάρτης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.