ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Άδωνις: Λάθος το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών

30/11/2012 150 archived
Αντίθετος με το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε που ήταν λάθος, γιατί βρίσκεται πολύ έξω του πυρήνα της ιδεολογίας της Δεξιάς για την προστασία της οικογένειας.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο VIMA FM υποστήριξε «οικονομικά, η απόδοση είναι μεγάλη: γύρω στα 100 εκατ. ευρώ. Όμως, το οικονομικό επιτελείο λέει πως θα επιστρέψει χρήματα με εισοδηματικά κριτήρια. Συνεπώς, δεν θα είναι καθαρά 100 εκατ. ευρώ, αλλά περίπου 70 εκατ.».

Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε πως το φορολογικό θα είναι δύσκολο και προσέθεσε πως «πρέπει να δίνουμε στον κόσμο κίνητρα να κερδίζει, αρα, η υψηλή φορολογία είναι το ακριβώς αντίθετο. Η συγκυρία όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν ψηφίζουμε a priori τίποτα, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση. Όμως, εύκολο σχέδιο, με την έννοια του να μοιράζουμε φοροαπαλλαγές, δεν υπάρχει».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.