Αλλαγή στα μαθήματα που επηρεάζονται από τις εκλογές
Σε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο γενικός γραμματέας, Β. Κουλαιδής και ο ειδικός γραμματέας Μ. Κοντογιάννης αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες για την προετοιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι υπηρεσιακοί παράγοντες διαβεβαίωσαν την υπουργό ότι είναι όλα έτοιμα για την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων.
Εκτός αυτού, αποφασίστηκε η αλλαγή των ημερομηνιών των εξετάσεων μόνο για τα μαθήματα που επηρεάζονται από τη διεξαγωγή των εκλογών. Κι αυτό διότι οι σχολικές μονάδες θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα.
Η σχετική απόφαση με τις νέες ημερομηνίες των εξετάσεων θα υπογραφεί, αφού πρώτα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το προεδρικό διάταγμα της προκήρυξης των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
