ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

23/03/2013 160 archived
Αισθητή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο αναμένουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το weather.gr, ενώ λίγες μόνο αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα νοτιοδυτικά, οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και θα καλύψουν τη δυτική Ελλάδα και περιοχές στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητής διεύθυνσης, 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά, με ένταση από 4 έως 7 και τοπικά τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενίσουν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.