ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σε πρόωρες εκλογές

01/06/2013 238 archived
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες εκλογές , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να εμφανίζεται ότι μελετά σοβαρά αυτό το σενάριο καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του, στόχος είναι η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική του.

Τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού που έχει κατά νου ο πρωθυπουργός είναι καταρχήν το γεγονός ότι η ΝΔ υπερέχει στις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ως ο πιο ικανός διαχειριστής της σημερινής πραγματικότητας.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το πολιτικό DNA του πρωθυπουργού, εκτιμούν ότι όσο περνά ο χρόνος αυξάνονται οι πιθανότητες πρόωρων εκλογών. Για πρώτη φορά μάλιστα έχουν αρχίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την εφημερίδα, να μελετούν και το ημερολόγιο.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.