Άνοιξε η Κηφισίας μετά το μπλόκο από εργαζόμενους του ΟΤΕ

Δημοσίευση: 27/05/2011 02:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
250 προβολές

Το ρεύμα προς Αθήνα της λεωφόρου Κηφισίας έκλεισαν το πρωί της Παρασκευής (27/05) εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, που διαμαρτύρονται για την ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών, για πώληση του 10% του Οργανισμού.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου απηύθυνε την Πέμπτη (26/05) επιστολή στη διοίκηση της Deutsche Telekom για την εκκίνηση της διαδικασίας περαιτέρω αποκρατικοποίησης του ΟΤΕ.

Η ΟΜΕ - ΟΤΕ απάντησε, λαμβάνοντας απόφαση για κινητοποιήσεις και απεργίες. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε:

- Την προσεχή Πέμπτη, 2 Ιουνίου, παναττική τρίωρη στάση εργασίας στον όμιλο ΟΤΕ στην έναρξη της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 8:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Παράδεισος Αμαρουσίου), όπου πραγματοποιείται το 6ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ.

- Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

- Την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία στον όμιλο ΟΤΕ και πανελλαδικό συλλαλητήριο.

- Νέα 24ωρη απεργία στις 15 Ιουνίου από κοινού με τις άλλες υπό ιδιωτικοποίηση δημόσιες επιχειρήσεις.