ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Απαισιόδοξοι 3 στους 4 Έλληνες

12/01/2011 219 digitalcrete.gr
Απαισιόδοξοι δηλώνουν τρεις στους τέσσερις Έλληνες για την κρίση στην απασχόληση, όπως προκύπτει από το ευρωβαρόμετρο που δόθηκε την Τετάρτη (12/1) στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση, οι Έλληνες εμφανίζονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ευρωπαίο απαισιόδοξοι για τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση.

Το 75% των συμπολιτών μας θεωρεί ότι "τα χειρότερα έπονται" σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση (48% στην ΕΕ), ενώ μόλις το 22% θεωρεί ότι οι επιπτώσεις αυτές έχουν κορυφωθεί (42% στην ΕΕ).

Σε απαισιοδοξία τους Έλληνες ακολουθούν οι Πορτογάλοι (το 73% θεωρούν ότι τα χειρότερα έπονται και το 20% ότι η κρίση έχει κορυφωθεί) και οι Ιρλανδοί (72% και 21% αντίστοιχα) ενώ σχετικά αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Λουξεμβούργιοι (47% και 47%).

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.