ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία για ανταλλαγή των παλιών εισιτηρίων

16/02/2011 233 digitalcrete.gr
Απίστευτες ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί στα εκδοτήρια εισιτηρίων, όπου δεκάδες πολίτες έσπευσαν να ανταλλάξουν τα παλιά και φθηνότερα εισιτήριά τους με τα νέα και ακριβότερα ισχύουν από την 1η Φεβρουαρίου.

Οι επιβάτες έχουν εισέλθει σε νέο γύρο ταλαιπωρίας, καθώς τα εκδοτήρια εξυπηρέτησης είναι ελάχιστα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι αδυνατούν να ανταποκριθούν άμεσα στο καθήκον τους.

«Η ουρά κοντεύει να φτάσει στις αποβάθρες», σημειώνουν αρκετοί από τους επιβάτες που από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (16/2) στήθηκαν στο Σύνταγμα για αλλαγή των παλιών εισιτηρίων τους, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για φοβερή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα να χάνουν χρόνο από τις δουλειές τους.

«Είμαστε από τις 8 το πρωί και η ώρα έχει πάει 10 και ακόμα περιμένουμε», διαμαρτύρονται άλλοι επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και για διάστημα 1,5 μήνα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου, τα παλαιά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται με ισόποσης αξίας νέα εισιτήρια.

Η ανταλλαγή γίνεται στα παρακάτω σημεία:

Στα γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25, στο ισόγειο του κτηρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 13:30

Στους σταθμούς του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από τις 08:00 μέχρι τις 13:30

Τα παλιά εισιτήρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, επιτρέπονταν στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.