ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Από 15/01 φαγητό στους μαθητές που υποσιτίζονται

12/12/2012 139 archived
Επειτα από πρωτοβουλία Ελλήνων εκπαιδευτικών και Κύπριων συναδέλφων τους, οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό των 30.000 ευρώ με σκοπό να δοθεί για το κολατσιό μαθητών, η ΔΟΕ αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια με περαιτέρω κινήσεις.

Εξαιτίας των δραματικών φαινομένων υποσιτισμού μαθητών ιδιαίτερα σε σχολεία όπου φοιτούν παιδιά λαϊκών οικογενειών και μεταναστών, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε να δεχθεί το ποσό των 30.000 ευρώ και να προσφέρει η ίδια επιπλέον ανάλογο ποσό.

Με τα 60.000 συνολικά η ΔΟΕ προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη σε καθημερινή βάση και μέχρι το τέλος του διδασκαλικού έτους όλων των μαθητών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα προταθούν από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών.

Η τελική επιλογή των σχολικών μονάδων θα γίνει άμεσα, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή της από τη 15η Ιανουαρίου 2013.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.