ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Από αξιολόγηση θα περνούν οι υπό μετάταξη δημόσιοι υπάλληλοι

16/05/2011 1,095 digitalcrete.gr
“Ξεκαθάρισμα” στο δημόσιο τομέα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας τη Δευτέρα (16/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99.5.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, οι δημόσιοι υπάλληλοι που θα μετατάσσονται σε άλλες υπηρεσίες θα αξιολογούνται, προκειμένου “όσοι δεν είναι άξιοι, να μην συνεχίζουν να επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο”.

Οι αξιολογήσεις αυτές, είπε ο κ. Ραγκούσης, θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ, αφού είναι μόνος φορέας που μπορεί να εγγυηθεί διαφάνεια και αξιοκρατία.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο, όμως ο υπουργός το διαψεύδει προσθέτοντας πως “είναι παράλογο να προχωρήσει κάποιος σε απολύσεις”.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι το 2013, θα εργάζονται περίπου 200.000 υπάλληλοι λιγότεροι κι έτσι το κόστος θα ανέρχεται στα 16 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.