ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Από την τσέπη τους θα πληρώσουν το χαράτσι για τα Στρατιωτικά Οικήματα οι στρατιωτικοί

26/11/2012 114 archived
Βαθιά το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως θα πρέπει να βάλουν οι στρατιωτικοί που μένουν σε Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών, αφού θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι το ενιαίο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία» έχουν γίνει έγγραφες καταγγελίες από την Ενωση Στρατιωτικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν προκύψει από συναδέλφους που στεγάζονται σε στρατιωτικά οικήματα αξιωματικών της περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο κατά το έτος 2011 όρο και κατά το τρέχον έτος 2012 κλήθηκαν να καταβάλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ το ενιαίο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.