ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Αποδοκιμασίες για Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

23/03/2011 209 digitalcrete.gr
Άλλο ένα μέλος της κυβέρνησης δε γλύτωσε την αποδοκιμασία. Αυτήν τη φορά σειρά είχε η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, που γνώρισε την αποδοκιμασία από απολυμένους εργαζόμενους στην εταιρεία, "Φίλκεραμ Johnson", κατά τη διάρκεια συνέντευξης, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι εργαζόμενοι κρατώντας πανό επιτέθηκαν φραστικά στην υπουργό.

Στη συνέχεια μια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την κ.  Κατσέλη, η οποία τους ζήτησε να έχουν συνάντηση την Πέμπτη (24/04) στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η κα Κατσέλη βρίσκεται για δυο ημέρες στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Κουθούρης δήλωσε:

"Είμαστε 230 εργαζόμενοι και είμαστε σε διαθεσιμότητα από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες, όλο το 2011 λεφτά δεν πήραμε εμείς. Το βασικότερο που μας ενδιαφέρει είναι να ανοίξει το εργοστάσιο και να μη χάσουμε τις δουλειές μας, όμως επειδή δε βλέπουμε να γίνεται αυτο κοιτάμε να μη χάσουμε τα λεφτά μας, π.χ αποζημιώσεις. Εμείς κάναμε την διαμαρτυρία στην υπουργό γιατί πεινάμε, δεν επιβιώνουμε, οι οικογένειες μας πεινάνε".

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.