Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής, εκτός εντατικής ο 2ος

Δημοσίευση: 03/03/2013 01:03
Συντάκτης: archived
180 προβολές

Σε καλύτερο δρόμο βαδίζει η υγεία των δύο εκ των τριών φοιτητών στη Λάρισα, μετά το τραγικό περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι την περασμένη Πέμπτη που κόστισε τη ζωή σε άλλα δύο νέα παιδιά.

Συγκεκριμένα από τους δύο που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο ένας αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και ο άλλος, που από την αρχή ήταν σε πιο ελαφριά κατάσταση -ήταν με μάσκα οξυγόνου- είχε ήδη επαφή και με τους οικείους του και εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και από την εντατική και να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος.