Αστυνομικοί προς βουλευτές Χρυσής Αυγής: Δεν σας σεβόμαστε

Δημοσίευση: 27/11/2012 07:11
Συντάκτης: archived
156 προβολές

Τη δική τους απάντηση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για όσα έγιναν στην Κρήτη έδωσαν οι αστυνομικοί που τονίζουν πως δεν θα σεβαστούν πλέον «αυτούς που τους απαξιώνουν και τους προσβάλουν».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων χαρακτηρίζει στην ανακοίνωσή της τα γεγονότα της Κρήτης «απαράδεκτα και καταδικαστέα» και συμπληρώνει: «Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν».

Τέλος, υποστηρίζουν πως οι Έλληνες αστυνομικοί και ο ελληνικός λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του Μνημονίου, αλλά παραμένουν πιστοί στον όρκο τους υπηρετώντας την δημοκρατία και τους νόμους.