ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια των Μέσων Μεταφοράς

31/08/2012 157 archived
Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται και οι πολίτες βλέπουν την τσέπη τους να αδειάζει, την ώρα που η βενζίνη έχει τραβήξει την ανηφόρα και οι οδηγοί έχουν σηκώσει χειρόφρενο στα αυτοκίνητα σκάει η βόμβα για αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 20% κάτι που σημαίνει πως η τιμή στο εισιτήριο του Μετρό αναμένεται να φτάσει στο 1,75 ευρώ, ενώ η τιμή για το λεωφορείο στο 1,50 ευρώ.

Μια αύξηση δηλαδή 0,35 και 0,30 λεπτά αντίστοιχα σε κάθε δρομολόγιο, ποσό που αν υπολογιστεί για τις μετακινήσεις ενός μήνα προκαλεί πονοκεφαλο.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.