Bλάβη στον καταπέλτη του Blue Star I λίγο πριν δέσει στη Σαντορίνη

Δημοσίευση: 03/08/2012 10:08
Συντάκτης: archived
74 προβολές

Μία μικρή ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες και το πλήρωμα του BLUE STAR I, αφού κατά τη διάρκεια πρόσδεσής του στο λιμάνι του Αθηνιού, στη Σαντορίνη παρουσιάστηκε βλάβη στον έναν από τους δυο καταπέλτες του πλοίου.

Μετά από μία μικρή καθυστέρηση η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων και επιβατών έγινε με ασφάλεια και ακολούθως από τη Λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου, μέχρι την προσκόμιση εγγράφου από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για Κω με 380 επιβάτες και τελικό προορισμό τη Ρόδο με 525 επιβάτες, όπου επρόκειτο να απαγορευτεί ο απόπλους του από τη Λιμενική Αρχή, μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκομίσεως πιστοποιητικού ασφαλείας από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.