Βουλευτής της ΝΔ παραπονέθηκε για καθυστερημένη στα Επείγοντα
Σύμφωνα με το thrakitoday ο βουλευτής Ξάνθης βρέθηκε με συγγενικό πρόσωπό του στα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης και παραπονέθηκε για καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση, ενώ το νοσοκομείο βρισκόταν σε εφημερία.
Ωστόσο, εισέπραξε οργισμένη απάντηση από μια εκ των νοσοκόμων η οποία, μιλώντας σε έντονο ύφος του «υπενθύμισε» τα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου, και του είπε «Εσείς φταίτε για όλα. Από επτά νοσοκόμες έχουμε μείνει τρεις, τώρα θα περιμένεις».
Σα να μην έφτανε αυτό ο κ. Κοντός πυροδότησε και έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους ασφαλισμένους που περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν, οι οποίοι του επέρριψαν ευθύνες με έντονες εκφράσεις, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε αμήχανος το ξέσπασμά τους.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
