ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

ΔΗΜΑΡ: Αύξηση αφορολόγητου στα 8.000 ευρώ και μείωση ΦΠΑ στην εστίαση

06/07/2012 122 archived
Αφορολόγητο στα 8.000 ευρώ και μειωση στον ΦΠΑ εστίασης, θα ανακονώσει ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις, όπως αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Τσούκαλης είπε χαρακτηριστικά πως «η αύξηση του αφορολόγητου στις 8.000 είναι στο κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας και θα επαναληφθεί από τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα αναφερθεί και στη μείωση του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.