Δημιούργησαν blog οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου

Δημοσίευση: 28/05/2011 11:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
448 προβολές

Να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή τους επιθυμούν οι "Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου" της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δημιούργησαν blog όπου εκφράζουν ό, τι τους απασχολεί τις τελευταίες μέρες.

Στην πραγματικότητα, αυτό που επιθυμούν οι δημιουργοί του blog “Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου” είναι να ακουστεί πιο δυνατά πιο δυνατά η φωνή τους, το δίκιο τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

“Εμείς, οι αγανακτισμένοι και πια αποφασισμένοι, που για τρίτη μέρα συμμετέχουμε στην λαϊκή συνέλευση του Λευκού Πύργου καλούμε το λαό της Θεσσαλονίκης, ολόκληρης της Ελλάδας, τους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου να ενωθούν μαζί μας, γεμίζοντας όλες τις πλατείες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην αρχή της ιστοσελίδας.

Η θέληση των Αγανακτισμένων bloggers να πετύχουν τους στόχους τους είναι φανερή, ενώ στην σελίδα τους έχουν μεταφράσει κάποια από τα κείμενα τους σε Ισπανικά αλλά και Αγγλικά για τους Αγανακτισμένους συντρόφους!

“Παίρνουμε τη σκυτάλη από τους Ισπανούς νεολαίους και εργαζόμενους.Αυτή τη σκυτάλη θα θέλαμε να τη παραδώσουμε στους υπόλοιπους πολίτες των PIGS ,της Πορτογαλλίας και της Ιρλανδίας,” αναφέρουν σε σχετική άναρτηση τους οι Αγανακτισμένοι της συμπρωτεύουσας.

Το blog:http://aganaktismenoi-thess.blogspot.com/