ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Δημοσκόπηση GPO: Ισοπαλία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

02/04/2013 156 archived
Ισοβαθμούν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 20,3%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO, με τον Αντώνη Σαμαρά να διατηρεί το προβάδισμα ως καταλληλότερος πρωθυπουργός έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του MEGA και δημοσιεύτηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 9%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 7,5%, οι ΑΝΕΛ με 6,3%, το ΚΚΕ με 5,8% και η ΔΗΜΑΡ 5%. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν το 4,1%, το 6,1% απαντά Αποχή/Λευκό/Άκυρο, ενώ τέλος αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 15,6% των ερωτηθέντων.

Παράλληλα στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;» ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει πρώτος στην προτίμηση των ερωτηθέντων με ποσοστό 46% έναντι 29,3% του Αλέξη Τσίπρα.

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα από την 28η Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2013.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.