ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Δίνουν μόνο τις φωτογραφίες αναρχικών και ιερόδουλων στη δημοσιότητα

03/02/2013 169 archived
Το δικό του σχόλιο έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την δημοσιοποίηση από την αστυνομία των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων της ληστείας στην Κοζάνη.

«Για ιερόδουλες ή αναρχικούς δίνουν τις φωτογραφίες τους. Για τον βομβιστή της Σπάρτης και τον ρατσιστή φονιά του Πακιστανού γιατί δεν δίνουν τις φωτογραφίες; Υπάρχει εξήγηση; » έγραψε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.