ΔΗ.ΣΥ. σε Τσίπρα: Πώς γίνεται προοδευτική κυβέρνηση με το ΚΚΕ;
Στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία τόνισε πως ο κ. Τσίπρας μιλούσε επί μία ώρα σχεδόν μιλούσε για μία προοδευτική κυβέρνηση και πως θα καταγγείλει την δανειακή σύμβαση.
«Δύο ερωτήματα αρκούν. Πρώτον που θα βρει τα δισεκατομμύρια που χρειάζονται για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να μην επιστρέψει στο 1950. Δεύτερον από πότε θεωρείται "προοδευτική διακυβέρνηση" η συνεργασία που προτείνει στο ΚΚΕ που μόλις πρόσφατα επαναβεβαίωσε το θαυμασμό για τη Βόρεια Κορέα όπου ως γνωστόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι πέθαναν από την πείνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θ. Ζορμπάς.
«Αν σε αυτά προσθέσουμε και την αποδοχή του κ. Καμμένου ως συνοδοιπόρου στις ανεδαφικές εξαγγελίες, τότε οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν τι αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας ως προοδευτική διακυβέρνηση», πρόσθεσε.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
