ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ντόρα: Γιατί γύρισα στους... αδιόρθωτους

22/05/2012 76 archived
Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση και για τους δυο μας, επισήμανε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για την ένταξή της στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και απαντώντας στην ερώτηση τι έχει αλλάξει για να συνεργαστεί με τους «αδιόρθωτους» και το «ακροδεξιό μόρφωμα» όπως είχε χαρακτηρίσει προεκλογικά το κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού επισήμανε ότι αξιολογώντας τους στόχους επικράτησε η ανάγκη να παραμείνει η χώρα στη ζώνη του ευρώ. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι έχει την ελπίδα ότι η δική της συνεργασία σηματοδοτεί το ότι η ΝΔ θα γίνει ευρύτερη και ανοιχτότερη παράταξη.

Επίσης, σημείωσε ότι με τον κ. Σαμαρά έγινε συμφωνία σε ένα κοινό πλαίσιο αρχών με πρώτη την πλήρη εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών στη χώρα.

Τέλος, επισήμανε ότι μετά τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία,ως πρώτο κόμμα, θα πρέπει να απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Αριστερά για τη συγκρότηση κυβέρνησης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.