ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Δούρου: Υποτιμήσαμε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή

07/06/2012 98 archived
Για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, τονίζοντας πως «το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, υποτιμήθηκε».

Η Ρένα Δούρου φιλοξενούμενη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, είπε πως είναι αργά πλέον για καταγγελίες, αλλά είναι τώρα η ώρα όλων των δημοκρατικών πολιτών να προστατεύσουν το πολίτευμα.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά γίνονται πολλά παρόμοια σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, χωρίς όμως να παίρνουν την προβολή του σημερινού περιστατικού.

Καταλήγοντας, η Ρένα Δούρου είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην Ελληνική Παιδεία και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στο Κοινοβούλιο κάθονται στα έδρανα από την μία πλευρά ο Μανόλης Γλέζος που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη, και από την άλλη, άτομα που υμνούν το ναζισμό.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.