ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έφτασε το Άγιο Φως

23/04/2011 478 digitalcrete.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (23/4) το Άγιο Φως, μετά από τρίωρη καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων στο αεροσκάφος.

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχονται οι πιστοί και η πολιτική ηγεσία  το Άγιο Φως, που ήρθε από τα Ιεροσόλυμα.

Το Άγιο Φως μετέφερε στην Αθήνα ο Έξαρχος του Αγίου Τάφου αρχιμανδρίτης Δαμιανός Θάνου και εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Το Φως θα μεταφερθεί με στρατιωτικά αεροσκάφη σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Ανάσταση, τα μεσάνυχτα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.