ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Εκτακτο δελτίο καιρού με έντονα καιρικά φαινόμενα

17/01/2013 170 archived
Ραγδαία αναμένεται να είναι η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, οι χιονοπτώσεις και οι καταιγίδες που σημειώνονται στην ανατολική Ελλάδα θα επεκταθούν σταδιακά από το βράδυ της Πέμπτης από τα δυτικά και την Παρασκευή θα καλύψουν όλη τη χώρα.

Ηδη στη Δυτική Ελλάδα σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνι πέφτει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Τα φαινόμενα προβλέπεται να ενταθούν στη διάρκεια της νύχτας και να επεκταθούν στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.

Με την ίδια ένταση θα συνεχιστούν τα φαινόμενα και την Παρασκευή αρχικά στις ίδιες περιοχές, ενώ σταδιακά θα αρχίσουν να επηρεάζουν και την Ανατολική Στερεά (και την Αττική) την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα πάντως αναμένεται να υποχωρήσουν σταδιακά από το απόγευμα της Παρασκευής.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.