Ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο οι αγρότες της Ανθήλης

Δημοσίευση: 14/02/2013 09:02
Συντάκτης: archived
124 προβολές

Ελεύθεροι αφέθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι αγρότες που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με τις αστυνομικές δυνάμεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας στην Ανθήλη.

Η... συνέχεια των επεισοδίων θα εξελιχθεί στα δικαστήρια Λαμίας το μεσημέρι της Πέμπτης, με τις απολογίες των αγροτών που κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών, βιαιοπραγία και φθορά ξένης περιουσίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου, Δημήτρης Δημογιάννης, εξερχόμενος του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας κάλεσε όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα δικαστήρια Λαμίας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 11 κατηγορούμενους.

«Από σήμερα η φωνή του αγρότη θα ακούγεται όλο και πιο δυνατή σε όλα τα μπλόκα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημογιάννης.