ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έπεσε από τα Μεσαιωνικά Τείχη της Ρόδου - Δεν είχε χρήματα για φάρμακα

18/08/2012 114 archived
Τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Αυτήν την φορά ένας 70χρονος αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή του, στην Ρόδο επειδή δεν είχε χρήματα να αγοράσει φάρμακα.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, συνταξιούχο, ο οποίος αδυνατούσε να προμηθευτεί τα φάρμακά του για την ασθένεια από την οποία πάσχει. Έτσι αποφάσισε να δώσε τέλος στην ζωή του, πέφτοντας στο κενό από τα Μεσαιωνικά Τείχη της Ρόδου!

Ωστόσο το δράμα του 70χρονου δεν σταματά εκεί. Επέζησε από την πτώση, δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο υπέστη μεταξύ άλλων, κάταγμα λεκάνης που θα τον αναγκάσει να υποβληθεί σε χρόνια θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου νοσηλεύεται.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.